Lidt om mig selv...

Mit navn er Cille. Jeg arbejder til dagligt med marketing for Nordisk Film Distribution i Valby. Jeg bor på Vesterbro med min kæreste gennem 9 år. Ham er jeg ofte på ferie med. Derudover har jeg en masse gode venner og familie, der gerne tager med på storbysferie og mindre get-aways. 

 

Med et fuldtidsarbejde har jeg 5-6 ugers ferie om året - jeg er derfor ikke fuldtids rejseblogger, men blogger ærligt og personligt om den måde flest danskere rejser på årligt - ferier og forlængede weekender. 

Min store passion er film og jeg elsker at besøge ikoniske steder fra film - det er dog sjældent noget jeg rejser efter. Men en omvej tager jeg gerne. Jeg elsker at komme langt for feriepengene - men elsker også at rejse komfortabelt. Jeg forsøger at komme rundt til nye steder i verdenen, men finder altid tilbage til USA og Sydøstasien. 

På denne blog vil jeg skrive om mine erfaringer og de gode råd jeg ofte har givet videre, samt ting jeg ville ønske jeg havde vidst, før jeg satte mig i flyet. Jeg håber du får glæde af mine råd og anbefalinger! - ligesom jeg altid gerne hører gode fif fra dig 😃

Om mig

Jeg hedder Cille. Jeg er 35 år og som de fleste andre, rigtig glad for at holde ferie ☀️ På min blog kan I læse om de erfaringer jeg har gjort mig - og om alle de ting jeg gerne ville have vidst, før jeg satte mig i flyveren. Rigtig god ferie ✈️ 🍉 

 

  • White Facebook Icon

© 2023 by FerieFerieFerie.